Servicii psihoterapie

Cu ce te pot ajuta:

 • PROBLEME DE PERSONALITATE: relationarea cu cei din jur, frica de abandon, deprivare emotionala, neincrederea in ceilalti, izolare, dependenta de ceilalti, rusine, sine infantil, perfectionism, negativism, narcisism, etc
 • PROBLEME DE CUPLU: blocaje in cuplu, gestionarea despartirilor, incapacitatea de a forma relatii intime, probleme de familie, relatia cu copii si adolescentii, etc
 • ANXIETATE SI DEPRESIE: anxietate, stres, atacuri de panica, depresie, timiditate, incredere in sine, situatii de criza, etc

 Daca te simti dominat de comportamente care nu corespund propriilor asteptari, daca te simti intristat, singur si abandonat de prieteni si familie, daca te simti depasit de o anumita imprejurare sau din cauza unor blocaje nu mai poti interactiona cu ceilalti, impreuna vom reusi sa depasim aceste dificultati.

Daca treci prin imprejurari cu care nu te-ai mai confruntat anterior, daca ti-se intampla lucruri noi, ce par imposibile si care te destabilizeaza in relatiile de familie, cu prietenii si chiar cu tine insuti, inseamna ca a sosit momentul sa apelezi cu toata increderea la psiholog.

Cine apeleaza la psiholog ?

 • Persoana sensibila, ce trece printr-un moment delicat al vietii sale;
 • Persoana aflata in dificultate, ce are nevoie de ajutor;
 • Individul care nu reuseste sa iasa din impas de unul singur;
 • Cel care nu se simte in stare sa infrunte greutatile;
 • Persoana care nu reuseste sa gaseasca ajutor nici din partea apropiatilor.
 • Persoana aflata in dificultate, ce are nevoie de ajutor;

Iti pot oferi urmatoarele servicii de psihoterapie si dezvoltare personala:

 • Psihoterapie individuala;
 • Terapie de cuplu;
 • Terapie de familie.
 • Dezvoltare personala

Psihoterapia este o modalitate de tratament complexa, centrata pe eliminarea sau reducerea unor simptome, a unor comportamente disfunctionale, stari de suferinta sau tulburari mentale. Este bazata pe dialog si iti ofera un cadru adecvat in care sa poti vorbi deschis depre problemele tale. In cadrul orelor de psihoterapie, vei lucra impreuna cu psihoterapeutul pentru a identifica si schimba convingerile, emotiile si comportamentele disfunctionale.

Dezvoltarea personala este un proces de autotransformare, de optimizare comportamentala si maturizare psihica a individului. Include activitati care imbunatatesc constientizarea de sine, dezvolta potentialul si schimba structura personalitatii, asezand-o pe baze solide. Toate acestea te ajuta sa iti atingi scopurile si obiectivele la care aspiri, precum si sa traiesti o viata plina de sens. Dezvoltarea personala este un proces de lunga durata, care incepe intr-un cabinet de psihologie si continua mai departe, pe tot parcursul vietii.

Terapia de cuplu este o subgrupa a terapiei de familie si te poate ajuta sa depasesti impasul existential in care te afli cu partenerul tau de viata. Iti poate oferi o perspectiva noua, obiectiva a relatiei de cuplu. Te poate ajuta sa descoperi alternative practice prin care sa rezolvi problemele de cuplu. Psihoterapeutul va poate ajuta pe amandoi sa va constientizati mai bine propriile defecte si vulnerabilitati, sa va cunoasteti si sa comunicati mai bine in cuplu si in afara lui.

Terapia de familie este un domeniu al psihoterapiei care lucreaza cu intreaga familie. De foarte multe ori, problemele de ordin psihic ale individului sunt rezultatul mediului familial in care acesta traieste, iar pentru rezolvarea lor este necesara interventia asupra relatiilor intrafamiliale disfunctionale, in scopul optimizarii acestor relatii, a granitelor dintre generatii si a dinamicii emotionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *