Psihoterapeut Bucuresti – Bine ati venit!

Bine ati venit la Psihoterapeut Bucuresti – Ivan Daniel!

 1. Aici veti descoperi o atmosfera profesionala, dar totodata primitoare;
 2. Aici aveti ocazia sa vorbiti liber despre toate problemele ce v-au acaparat;
 3. Aici este locul unde veti fi ascultati, intelesi si acceptati asa cum sunteti;
 4. Aici nu veti fi niciodata judecati, catalogati sau etichetati;
 5. Aici va ofer oportunitatea sa aveti grija de dumneavoastra.

Daca nu facem ceva, nu este pentru ca lucrurile sunt dificile. Ele devin dificile cand nu indraznim sa le facem…

Durerea si suferinta, esecurile si frustrarile, furia si frica ne pot afecta la un moment dat pe toti, intr-o masura mai mica sau mai mare. Insa nu suntem cu totii ”norocosi”. Tocmai pentru ca nu suntem in stare cu totii sa ne controlam pe deplin ”slabiciunile”, astfel incat sa ne preschimbam nereusitele, in izbanda.

Cat este de necesara prezenta psihoterapeutului in viata noastra?

 • Cati dintre noi inteleg ca au nevoie de ajutor psihologic de specialitate?
 • Cati dintre noi recunosc necesitatea psihologului in viata lor?
 • Si cati, intr-un final, ajung chiar sa ceara ajutorul psihologului?

De cele mai multe ori, momentele dominate de frica si de durere, anii petrecuti in angoasa si apatie, rateurile si falimentele repetate sunt inevitabile.

Desi putem fi afectati de diverse probleme psihologice si de comportamente, nu intotdeauna constientizam cu adevarat prezenta lor. ”Vinovata” poate fi lipsa de informare si prejudecatile referitoare la posibilitatile de tratament oferite de psihologie, ce ne-au acaparat pe toti.

Pe de o parte, multe persoane sunt reticente cand vine vorba despre asistenta psihologica oferita de psiholog. Multi cred ca la baza se afla alte probleme, poate mai ”serioase”, care merita toata atentia. Poate cred ca dupa o simpla autoanaliza, vor trece peste impas, ”ingropand” problema. Si totusi, ignorata, problema nu va disparea, dimpotriva.

La polul opus se afla cei care, fara prea multa vorbarie, singuri sau poate apeland la prietenul de suflet ori la o carte de specialitate, reusesc sa depaseasca toate dificultatile. Reusesc chiar sa-si recastige increderea de sine, fara sedinte de psihoterapie.

 • Dar sa fie aceasta realitatea? Sau ”vindecarea” sufletului are loc doar in aparenta, in timp ce mascheaza ”adevarul” adevarat?
 • Sa fie aceasta realitatea? Sau in launtrul nostru mai zac inca, mocnind, cele mai ascunse si neexplorate trairi, ce ne blocheaza cresterea ca persoana?

Ce servicii puteti gasi in acest cabinet psihologic?

Servicii de asistare psihologica

Asistarea psihologica este un serviciu complet, ce permite ”creionarea” unui diagnostic precis, in prezenta unor tulburari psihologice si tratamentul acestor tulburari. Cuprinde proceduri de:

 • Evaluare psihologica;
 • Psihodiagnostic;
 • Psihoterapie;
 • Optimizare comportamentala;
 • Dezvoltare personala.

Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Acest tip de terapie este directionat catre rezolvarea dificultatilor pe care le intampinam. Se bazeaza pe intelegerea problemelor in sine si pe clarificarea modului in care actionam in prezenta anumitor ganduri si emotii.

Daca sunteti de parere ca aveti nevoie de ajutor intr-una dintre zonele prezentate anterior, nu ezitati sa ma contactati telefonic pentru programarea unei consultatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *